woensdag 2 augustus 2017

Libanon | Ibraham werd van 'n flat gegooid en opgesloten omdat hij 'Homo' is

Ibraham is een zogenoemde LHBT-vluchteling uit Libanon. Vanwege zijn geaardheid moest hij vluchtte, dat deed hij naar DuitslandFatima en Barbara maakten een documentaire over hem met de titel 'Breaking Borders'.

Ibrahim vluchtte een jaar geleden naar Keulen omdat zijn homo zijn niet geaccepteerd werd. De ouders van Ibrahim accepteerden het homo zijn niet en regelden samen met de politie hij vijf jaar lang werd opgesloten om een man te worden, in de gevangenis werd hij een jaar lang drie keer per week verkracht.
                                        
                                             
                                                 
Na zijn opsluiting besloot Ibrahim om zichzelf te zijn, via internetdating kwam hij in contact met een man, deze man bleek helaas andere bedoelin- gen te hebben en gooide Ibrahim van 3 hoog van een flatgebouw.

Ibrahim kon maanden niet lopen maar overleefde de val gelukkig wel, na een lange herstelperiode besloot hij om te vluchten naar Duitsland. Daar is hij nu een bekende LHBT-activist - zo werk hij voor een organisatie die geweld onder LHBT-vluchtelingen bijhoudt - spreek hij op conferenties en organiseert hij avonden voor vluchtelingen.

Hieronder de trailer van de docu. "Breaking Borders" is HIER helemaal te zien ‼
bronnen: GayOkay.nl / Facebook.com – GayOkay.nl / Vimeo.com