vrijdag 2 juni 2017

Mensen reageren op straat als een 'Homostel' vraagt een foto van ze te maken

Den Haag – Experiment    Er zijn al vaker sociale experimenten gedaan om te kijken hoe mensen reageren op twee mannen die hand in hand lopen, maar hoe reageren mensen als die twee mannen vragen een foto van ze te maken ?!  Benjamin, Soesja en Jaap zochten het uit.

De situatie is als volgt: Benjamin en Jaap lopen samen op een groep mensen af. Daar zit 'Soesja' ze al op te wachten. De heren vragen haar een foto van ze te maken en zij geeft aan dat niet te doen vanwege hun geaardheid. Hoe reageren de mensen die naast haar zitten ?!


               
    
Social Experiment – Lesbo's | "Zijn mensen bereid foto's te maken van een Lesbische koppel" ?!
                 
Den Haag  →  Opnieuw een sociaal experiment door de heren en dames van 'Bondgenoten'. Dit keer sturen ze twee vrouwen de straat op om te testen hoe het zit met de tolerantie rondom Lesbiennes.

Als het 'lesbische stel' aan een van de andere videomakers vraagt of ze een foto van het koppel wilt maken, reageert hij met reacties als 'met die lesbo's wil ik niks te maken hebben' en 'ze zijn een koppel' ?!  Op die manier proberen ze erachter te komen hoe de mensen op straat reageren ‼ Durft iemand de jongen terecht te wijzen ?!

Gelukkig reageren de mensen in deze video behoorlijk boos. 'Dit is een vrij land. Ga lekker naar een plek waar ze dit verbieden' ‼, aldus een van de omstanders. 

Homofobie
Eerder maakten de YouTubers een video waarin ze testten of mensen er een probleem mee hebben een foto te maken van een homokoppel. Daar reageerden helaas niet alle omstanders zo strijdbaar ...
bronnen: Winq.nl / YouTube.com