dinsdag 6 juni 2017

Kroepoekje is niet meer | Zangeres en presentatrice Sandra Reemer overleden

Amsterdam   Zangeres en presentatrice Sandra Reemer is vandaag op 66-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van borstkanker. Dat heeft haar manager Rik Luijcx bekendgemaakt.

Sandra & Andres
Sandra Reemer werd in 1950 geboren als Barbara Alexandra in Bandoeng – Indonesië. Ze werd als zangeres bekend met het duo Sandra & Andres, dat ze vormde samen met Dries Holten. Ze deed drie keer mee aan het Eurovisie Songfestival.

Songfestivaljurk
Op LINDA.tv vertelde ze in Uit de Kast over haar songfestivaljurk van 1972. We zullen haar nooit vergeten. 
                                          

►►  Er is een 'Condoleance Register' aangemaakt voor Sandra Reemer. Deze kun je HIER tekenen  ◄◄        Xandra, Beristirahat Dalam Damai ‼

Presentatrice 
Als presentatrice had Sandra Reemer succes met programma's als 'Showmasters', de 'Show van de Maand' en 'Wedden Dat' ?!  In het laatste programma noemde medepresentator Jos Brink haar altijd 'Kroepoekje', wat niet bij iedereen goed viel. Afgelopen seizoen was Sandra Reemer nog te zien in het programma Gouden Jaren van Omroep Max.

Reacties
Op social media stromen de reacties op haar overlijden binnen  Leco van Zadelhoff is 'in shock' en zegt: "Lieve leuke mooie 'Sandra' rust zacht" 

Zie ook:
bronnen: LindaNieuws.nl / Twitter.com - NOS.nl / YouTube.com