zondag 21 december 2014

The Voice – Team 'Borsato' | "O'G3NE is de winnaar van The Voice of Holland"

O'G3NE is de winnaar van The Voice of Holland. De band, onderdeel van Team Borsato, kreeg de meeste stemmen van de kijkers. De finale werd live uitgezonden op RTL 4.
In de finale viel eerst Emmaly Brown af, even daarna viel het doek voor Guus Mulder.
In een nek-aan-nek-race met Sjors van der Panne trok het trio uit het Brabantse 'Fijnaart' uiteindelijk aan het langste eind en gingen er met het platencontract en de auto vandoor.
Lisa, Amy en Shelley zongen in de finale de nummers 'Change Will Come' van Alain Clark, 'Emotion' van The Bee Gees en hun eigen single 'Magic'. De kandidaten van de vierde coach Ilse DeLange waren in eerdere rondes al afgevallen.
Borsato heeft met O'G3NE voor de derde keer de winnaar van 'The Voice' geleverd. Tot nu toe behaalden alleen solisten de eerste plek. Vorig jaar won 'Julia van der Toorn', de keer ervoor 'Leona Philippo', de tweede editie was het 'Iris Kroes' en in het eerste seizoen werd 'Ben Saunders' als winnaar uitgeroepen.
Tijdens de finale van het vijfde seizoen waren onder meer optredens van 'Fedde Le Grand' & 'Marcel Veenendaal' (zanger van Di-rect), 'Mr. Probz', 'Frank Boeijen' en de internationale boyband 'Zerotwenty', met deelnemers van The Voice uit diverse landen.
The Voice of Holland, een Talpa-productie, trok ook deze editie weer veel kijkers, meer dan 2 miljoen per week.

Zie ook: 
O'G3NE wint The Voice of Holland 2014  Meidengroep O'G3NE uit Fijnaart wint The Voice of Holland  /  O'G3NE → Wiki      
Meidengroep O'G3NE wint The Voice of Holland  /  O'G3NE wint The Voice of Holland  O'G3NE wint The Voice Of Holland
bronnen: NU.nl / TheVoiceOfHolland.com / YouTube.com