maandag 3 november 2014

Amsterdam - 16 november | Eric Kollen presenteert "Jongenssprookjes" # 03.

Zondag 16 november presenteert Eric Kollen "Jongenssprookjes" - Deel 03 in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. Na de suc- cessen van "Deel 01 en 02" kon een vervolg eigenlijk niet uitblijven ‼  Hij gaat er uitgebreid uit voorlezen, maar vertelt ook hoe hij samen met 'Robert Sompolski' de coverfoto heeft gemaakt, over hun zoektocht naar een cover-boy: 'de 21-jarige K.' en over de tattoo de ze op zijn weergaloze billen hebben gezet: 'Fadaytoeka Rohi' (zo spreek je het uit), is een verklaring van liefde en over- gave in het Arabisch en betekent 'voor jou offer ik mijn ziel'.

De toegang is gratis, reserveren is noodzakelijk via:  eric@jongenssprookjes.nl

Ook zal hij het trainingspak verloten, dat K. op de middag van de fotoshoot heeft gedragen (zonder ondergoed eronder) en dat nog altijd 'de krui- dige lucht draagt van zijn adembenemende jongenslichaam'. "En ik maak jullie deelgenoot van mijn ervaringen toen ik tijdens de Gay Pride deze foto in jumboformaat op gebouwen in Amsterdam wilde hangen", belooft Kollen.

Programma van zondag 16 november:
16.30 uur:  Zaal open 
17.00 uur:  Aanvang presentatie
18.00 uur:  Borrel
Nieuwezijds Voorburgwal 282 - Amsterdam 

Iedere bezoeker krijgt een cadeau: Zwarte-Pieten-porno ‼  Fantasieën over zwarte mannen zijn zonder meer een klassieker in de homo-erotische literatuur. Kollen: "Het heeft me dan ook verbaasd dat Zwarte Piet tot nog toe de dans is ontsprongen. Nu de kwestie zo actueel is, ben ik er maar eens goed voor gaan zitten. Het resultaat is een uniek Sinterklaascadeautje: 'Het warenhuis', een zinderende novelle van 64 pagina's". Dit boekje is niet te koop. Het is een collector's item, dat de bezoekers cadeau krijgen bij de presentatie op 16 november of bij aankoop van twee of meer paperbacks uit de Jongenssprookjes-serie in de webshop, bij Boekhandel Scheltema, Boekhandel Vrolijk en Gays & Gadgets in Amsterdam en bij Boekhandel 't Verschil in Antwerpen.

Ook wie in de webshop voor € 30,= of meer aan andere producten bestelt (ePUB's, Eau de Toilette, Affiches) krijgt het gratis thuisgestuurd. In de webshop betaal je voor de verzending van een – gesigneerde – paperback nog maar € 2,=. ePUB's en bestellingen vanaf € 20,= worden gratis verzonden, uitgezonderd affiches en pakketjes naar het buitenland. Verder kun je nu ook betalen met je creditcard en met Paypal én de producten worden verstuurd in heel Europa (tarief Europa Zone 1: € 9,= tot € 13,=).

Naast de boeken en de geurenlijn 'Maarten en Moustafa' zijn er affiches te koop die werden gemaakt voor Deel 3, per affichebestelling € 8,= voor koker en portokosten. Die zijn ook te koop bij Boekhandel Vrolijk en Gays & Gadgets in Amsterdam en bij Boekhandel 't Verschil in Antwerpen ‼ Verder is er voor € 4,= een set van twee afwrijftattoos (beide 5 x 10 cm) te koop met de Arabische tekst die op de billen van K. prijken.

bronnen: Gay.blog.nl / Twitter.com – GetShore → Gay.blog.nl