dinsdag 26 augustus 2014

Gay.nl - Homomoeder 2014 verkiezing | "Patty Brard is nieuwe Homomoeder"

Patty Brard is door jullie uitgeroepen tot Homomoeder 2014-2015 ‼  Dat werd vandaag bekendgemaakt tijdens Patty's bezoek aan het RTL-4 programma Koffietijd. Patty werd door een team van Gay.nl tijdens de uitzending overvallen en kreeg heel toepasselijk een tiara en sjerp omgehangen en werd hiermee officieel gehuldigd.

Patty reageerde enthousiast: "Ik ben waanzinnig trots ‼  Ik zal me er keihard voor maken. Of je nu man, vrouw, lantaarnpaal of wat dan ook bent: Hou van elkaar en heb elkaar lief".

Met 30,6% van de stemmen liet Patty Brard de nummers twee en drie, respectievelijk 'Ilse DeLange' en 'Anita Meijer', achter zich.

"Natuurlijk is het homomoederschap vooral een eretitel", vertelt Frederik van den Bosch, directeur van Gay Group. "Maar anno 2014 is het nog steeds belangrijk dat er voor de LHBT-gemeenschap wordt opgekomen door niet-LHBT's".

"Half juni werd een homokoppel nog door vier mannen mishandeld langs de Prinsengracht in Amsterdam. Bij politienetwerk Roze in Blauw worden steeds meer homogerelateerde incidenten gemeld. Ook in de provincie Utrecht is het aantal meldingen van homodiscriminatie in het afgelopen jaar verdrievoudigd. En dan hebben we het alleen nog over Nederland".

Zie ook: 
Patty Brard uitgeroepen tot Homomoeder  Patty verkozen tot Homomoeder 2014  /  Patty Brard uitgeroepen tot Homomoeder

bronnen: Gay.nl / YouTube.com - Gay.nl


Patty Brard uitgeroepen tot Homomoeder 2014-2015

Patty Brard is dinsdagmorgen door Gay.nl gehuldigd als de nieuwe Homomoeder 2014-2015 van Nederland. Patty is trots op de titel "Ik zal me er keihard voor maken".

"Of je nu man, vrouw, lantaarnpaal of wat dan ook bent: Hou van elkaar en heb elkaar lief", vervolgt de presentatrice die voor een uitzending van Koffietijd werd overvallen door een team van Gay.nl. Brard kreeg de meeste stemmen, op de tweede en derde plek staan 'Ilse DeLange' en 'Anita Meijer'.

Frederik van den Bosch, directeur van Gay.nl, laat weten dat het 'Homomoederschap' vooral een eretitel is. "Maar anno 2014 is het nog steeds belangrijk dat er voor de LHBT-gemeenschap wordt opgekomen door niet-LHBT's".

bronnen: RTL·Nieuws.nl