maandag 19 mei 2014

PowNed-programmamaker Jan Roos | "Mark Rutte heeft relatie met een man"

Premier Mark Rutte zou een relatie hebben met een man. Dat beweert PowNed-programmamaker Jan Roos in zijn radioshow 'Echte Jannen'.
"Ik heb een echt nieuwtje over onze minister president", aldus Jan Roos zondag in de radioshow van hem en die andere Jan, Heemskerk. "Mark Rutte heeft officieel verkering, hij is niet meer vrijgezel". Na wat tromgeroffel komt het hoge woord er dan eindelijk uit: "Mark Rutte heeft verke- ring met een man ‼ Dat is persoonlijk aan mij bevestigd", aldus Jan Roos.
"We hebben de eerste homoseksuele premier van Nederland".
Woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst Stefan Schrover laat aan RTL Boulevard weten de bewering 'niet te kunnen plaatsen' ... "Het is niet waar".

Beluister HIER:  Het fragment uit 'Echte Jannen'
bron: RTL·Nieuws.nl - Boulevard / PowNed.tv - Echte Jannen
  
PowNed-presentator Jan Roos | "Jan Roos blijft bij Homorelatie van Mark Rutte"
Ontkenning of niet, PowNed-presentator Jan Roos blijft bij zijn bewering dat de premier een vriend heeft. "Ik heb het uit de inner circle van Rutte".
"Ik heb het echt uit zijn inner cirkel", aldus Jan Roos aan RTL Boulevard. "Het gaat om een prille relatie".
Jan was verrast dat het nieuws zich zo snel verspreidde, zo vertelt hij. "Dit is wat ik gehoord heb. Verder interesseert het mij niet of de premier nou een vriend of een vriendin heeft". Al zou dat laatste hem toch wel hebben verrast.
Jan Roos deed zijn uitspraken in zijn radioshow 'Echte Jannen', uitgezonden op zondagavond op Radio 1.
De Rijksvoorlichtingsdienst liet eerder al aan RTL Boulevard weten het bericht niet te kunnen plaatsen en dat het "niet waar is".

Zie ook:  Mark Rutte heeft verkering met een man  /  Mark Rutte heeft relatie met een man 

bron: RTL·Nieuws.nl - Boulevard
                  

PowNed-presentator Jan Roos | "Minister-president 'Mark Rutte' heeft een vriendje"

Althans, dat heeft ons aller Jan Roos in het radioprogramma 'Echte Jannen' gezegd. "Dat is aan mij persoonlijk bevestigd", aldus de presentator. "Het is officieel".
De geaardheid van Rutte is al langer een belangrijk punt van discussie in de Nederlandse samenleving. Zeker omdat de VVD'er al jaren vrijgezel is. Zelf gaf de minister-president een paar jaar geleden in het programma Van der Vorst ziet Haagse Sterren nog aan voor de vagijn te gaan.
Update: 10:52 uur
Een woordvoerder van de RVD heeft aan RTL Boulevard laten weten dat Rutte toch van vrouwen houdt. Hij zegt zich niet kunnen te vinden in de bewering van Roos. "Het is niet waar."

Zie ook:  Mark Rutte is Homo en heeft relatie met een man  /  Rutte verliefd op een man ?!
bron: PowNed.tv
Rijksvoorlichtingsdienst | "Minister-president 'Mark Rutte' ontkent Homorelatie"
Mark Rutte heeft naar eigen zeggen geen homoseksuele relatie.
"We kunnen het bericht niet plaatsen en het klopt niet", zo laat de minister-president via zijn woordvoerder aan RTL weten.
Presentator Jan Roos beweerde maandagochtend in zijn radioprogramma dat Mark Rutte een relatie met een man heeft. "Dat is persoonlijk aan mij bevestigd. Het is officieel", liet Roos weten.

Zie ook:  Mark Rutte is geen Homo  /  Nederlandse premier heeft geen Homorelatie

bron: Telegraaf.nl