woensdag 25 september 2013

Cher treedt op in de Amerikaanse 'Today Show' om haar album te promoten ‼


USA    Cher verscheen maandag in de Amerikaanse 'Today Show' om twee hits te zingen van haar nieuwe album 'Closer To The Truth'. Ze maakte voorafgaande aan haar optreden een grootse entree op Rockefeller Plaza, terwijl ze achterop de motor bij een agent van de 'New York Police Department' zat.

Cher zong 'Woman's World' en 'I Hope You Find It' in de show, samen met haar monster-hit 'Believe'. Bekijk hieronder deze onvergetelijke optre- dens die helemaal live zijn gezongen. Cher sloot zich later bij 'Kathy Lee & Hoda' aan voor een praatje en een spelletje 'flesje draaien'. 

►  Cher maakte ook haar fans blij door de 2014 Tour 'Dressed To Kill' aan te kondigen. "Het touren opzich is verschrikkelijk, maar de concerten zullen geweldig zijn", vertelde ze aan Today Show's Matt Lauer en Savannah Guthrie. "Ik begrijp waarom sommige artiesten hotelkamers slopen en televisies uit ramen gooien, want het is een zeer eenzaam bestaanEigenlijk heb je alleen plezier tijdens de concerten zelf".

Het nieuwe album 'Closer To The Truth' is op 24 september verschenen in Amerika en zal op 27 september worden gereleased in Nederland.

Voor meer informatie en het laatste nieuws, kijk op de Amerikaanse Cher-site:  www.CherWorld.com  

bronnen: CherWorld.com / GayNieuws.blogspot.nl / YouTube.com