woensdag 28 oktober 2015

Cher | De in 2012 aangekondigde musical over Cher is nu dan toch in de maak

USA – Ze scoort al zes decennia hits, dus eigenlijk is het een wonder dat er nog géén musical over Cher was. Daar komt nu toch echt verandering in, als we een tweet van de diva zelf mogen geloven. Er is een musical met haar grootste hits in de maak.

In 2012 kondigde Cher aan dat er plannen waren voor een biografische musical. Daarna bleef het angstvallig stil. De 69-jarige Cher bracht het nieuws dat er schot in de zaak zit zelf naar buiten. Ze tweette dat ze drie dagen had doorgebracht met Rick Elice, een van de schrijvers van ... 'Jersey Boys'.


Eerder deed Cher zelf al uit de doeken dat de musical zou gaan over drie fases uit haar leven. Te beginnen met de tijd voordat ze Sonny Bono leerde kennen, daarna hun scheiding en de Believe-tour en tot slot het heden. Cher zou tijdens de voorstelling dan ook door drie verschillende actrices worden vertolkt. De zangeres is zelf nauw betrokken bij de ontwikkeling van de musical, wat ze eerder een 'langzaam proces' noemde. Haar trouwste fans zijn natuurlijk 'strong enough' om hierop te wachten.


bronnen: Gay.nl / Twitter.com / YouTube.com