donderdag 14 september 2023

Belgë · Gent - Gaybashing | "Voorzitter van 'Jong VLD Leuven' in ziekenhuis" ‼

België  →  'Jef Druyts' – voorzitter van 'Jong VLD Leuven' en oud-voorzitter van het Europees Jongerenparlement – ligt in het zieken- huis in Gent nadat hij dinsdag slachtoffer werd van Gaybashing. Op X, het vroegere Twitter, vertelt hij dat hij een hersenbloeding en schedelfractuur heeft opgelopen

De feiten deden zich dinsdagavond voor in Gent. Over de precieze omstandigheden is nog maar weinig bekend, maar op X verklaart 'Jef Druyts' dat hij slachtoffer werd van Gaybashing en sinds woensdagochtend op de ICU van het Jan Palfijnziekenhuis ligt. "Kleine hersenbloeding en schedelfrac- tuur, maar het had erger kunnen zijn. Momenteel ben ik 'oké', mede door de goede zorgen. Waarom doen mensen elkaar dit aan" ?!

  Volgens bronnen is het het onderzoek momenteel in handen van het parket van West-Vlaanderen, aangezien de vermoedelijk daders van daar af- komstig zouden zijn.

Zie ook:
   Voorzitter van Jong VLD Leuven belandt met schedelfractuur en hersenbloeding in ziekenhuis na geval van gaybashing in Gent 
   België  Gent  Geweld | "Leuvense Liberalen LVL veroordelen gewelddadige aanval op Jong VLD Leuven-voorzitter Jef Druyts"

Update:

bronnen: HLN.nl  – Het Laatste Nieuws / Facebook.com HLN.nl