maandag 14 augustus 2023

Antwerp Pride | "Mr Gay Belgium lanceert 'One Love, Many Colors' campagne"



In een krachtige demonstratie van solidariteit, acceptatie en diversiteit kondigt 'Mr Gay Belgium' de lancering aan van de "One Love, Many Colors" campagne tijdens de festiviteiten van Antwerp Pride 2023 ‼

In een wereld waarin 'vooruitgang is geboekt' op het gebied van "LGBTIQ+ rechten en acceptatie", blijft het noodzakelijk om een krachtig signaal te blijven sturen. De "One Love, Many Colors" campagne beoogt het bewustzijn te vergroten over de diversiteit binnen de "LGBTIQ+ gemeenschap" en te benadrukken dat er nog steeds werk aan de winkel is wat betreft zichtbaarheid en acceptatie, zelfs in het jaar 2023.

Maarten Truijen, de huidige Mr Gay Belgium, benadrukt het belang van voortdurende inspanningen: "Hoewel we grote vooruitgang hebben geboekt, is het essentieel om te onthouden dat er nog steeds plaatsen zijn waar individuen worden geconfronteerd met vooroordelen en discriminatie vanwe- ge hun "Seksuele Oriëntatie" of "Genderidentiteit". Met de "One Love, Many Colors" campagne willen we de boodschap uitdragen dat liefde in al haar vormen gevierd moet worden en dat acceptatie geen grenzen kent".

Lees verder op de website van Frontview-Magazine.be:  
Mr Gay Belgium lanceert de "One Love, Many Colors" campagne tijdens Antwerp Pride 2023 ‼ 

bronnen: Frontview-Magazine.be / Facebook.com – Bram Bierkens → Mr. Gay Belgium