zaterdag 1 september 2018

MrKortingsCode.nl – Wat krijgen we nou ?! – Fictieve Stemmen ?! – en meer ... ► GayNieuws.blogspot.nl doet NOOIT meer mee met de "LGBT Blogs Award" !!

Net als vorig jaar werd GayNieuws.blogspot.nl ook dit jaar weer benaderd om mee te doen met "LGBT Blogs Award 2018"Vorig jaar had ik al mijn bedenkingen over deze wedstrijd – georganiseerd door MrKortingsCode.nl – maar heb er toch gewoon aan meegedaan. Uiteindelijk is GayNieuws.blogspot.nl (ook wel: GayNieuws.blogspot.com) zelfs winnaar geworden van "LGBT Blogs Award 2017"

Nadat ik dit jaar een mail had ontvangen van 'LGBT Blogs Award 2018'  ben ik direct op hun website gaan kijken en wat schets mijn verbazing: "Er waren al stemmen uitgebracht zonder dat maar iemand wist van het bestaan van de 2018-website" ?!?!  Zo had GayNieuws.blogspot.nl 14% van de stemmen en bijvoorbeeld Gay.blog.nl zelfs 20%. Nu is er helemaal niets mis met 'Gay.blog.nl', maar vorig jaar kwamen ze niet verder dan 4% van alle stemmen en daarnaast is de beheerder van Gay.blog.nl ernstig ziek en is er sinds 23 januari 2018 niets meer gepost op deze weblog ?!?!

Maar wat nog vreemder is is dat er ook professionele websites meedoen aan de wedstrijd, terwijl deze is uitgeschreven voor LHBT-bloggers. Zo doet bijvoorbeeld 'Gay.nl' mee   Dit is natuurlijk een oneerlijke strijd en kan never nooit niet worden gewonnen door iemand met een gewone weblog.

Ik heb 'MrKortingsCode.nl - LGBT Blogs Award 2018' per mail benaderd en bovenstaande voorgelegd. Toen zij niet reageerden op de mail heb ik hen verzocht om de banner van GayNieuws.blogspot.nl te verwijderen van hun website – 'wat tot op heden nog niet is gebeurd'. En verder heb ik besloten om NOOIT meer mee te doen aan deze wedstrijd.  Gewoon ... "een principe-kwestie"
                                     
GayNieuws.blogspot.nl  →  Fr@nkie-boy