donderdag 15 juni 2017

VS - Showbizz - IWillSurvive.org | "Gloria Gaynor start I Will Survive-website"

Amerika  →  Gloria Gaynor lanceert een online platform dat geld gaat inzamelen voor goede doelen. De 67-jarige zangeres van de be- roemde wereldhit I will Survive uit 1978, maakte onlangs bekend meerdere malen seksueel misbruikt te zijn als kind én volwassene.

Gloria Gaynor vertelt aan People dat ze via 'IWillSurvive.org' mensen bij elkaar wil brengen die net als haar een moeilijke periode achter de rug hebben of doormaken. "Mensen komen vaak bij me met allerhande verhalen die me raken", vertelt Gloria Gaynor. "Het toont voor mij aan dat ik een doel dien in dit leven en voor veel mensen een inspiratiebron ben", vervolgt discodiva Gloria Gaynor.
                                         
                                            
Haar discohit I Will Survive werd meerdere malen gecoverd, onder andere door de Nederlandse Hermes House Band. "Het nummer maakt je vrolijk, geeft je het verlangen te overleven en de kracht om door te gaan", legt Gloria Gaynor uit.

Het belangrijkste advies dat ze aan mensen die een moeilijke tijd doormaken wil meegeven is niet op te geven. "Weet dat God je van alles heeft gegeven om alle tegenslagen in het leven te overleven", aldus zangeres Gloria Gaynor.

Zie ook:  Gloria Gaynor start I Will Survive-website  /  Gloria Gaynor Launches Her 'I Will Survive' Community

bronnen: RTL·Nieuws.nl / People.com / Twitter.com – Sterren Tweets → Telegraaf.nl / YouTube.com