woensdag 31 augustus 2016

Bonje in Oosterhout | Waar zijn de uitbaters van Gaysauna 'Strictly for Men' ?!

Noord-Brabant – Oosterhout  Gaysauna 'Strictly For Men'   →   Een ware soap rondom de mannensauna 'Strictly for Men' in het Noord-Brabantse Oosterhout: dinsdag waren de Nederlander "Marcel van Werkhoven" (46) en z'n 24jarige Belgische echtgenoot "Benjamin Verbinnen" in 't Avro·Tros-programma 'Opgelicht' ?!  Nu meldt 112 Brabant Nieuws dat het uitbatersduo met de noorderzon is verdwe- nen. Er is geen cent huur overgemaakt aan de eigenaren van het pand.

Mannensauna 'Wellness Strictly for Men' werd op 21 maart 2015 geopend door Benjamin Verbinnen & Marcel van Werkhoven. Het huurcon- tract werd door beide mannen ondertekend op persoonlijke titel, maar de huur werd nooit overgemaakt. Nu is de sauna volgens BN De Stem in allerijl leeggehaald, nadat er een cameracrew van 'Opgelicht' ?! op de stoep stond bij de onderneming.
                                      

                           
Verborgen gebreken
Eerder gingen de eigenaren van zowel de sauna als het monumentale pand waar het koppel in woonden al naar de rechter om de achterstallige huur af te dwingen.  De gedaagden lieten toen weten dat de gebouwen ernstige gebreken vertoonden en dat zij daarom de huur hadden opge– schort. Nu lijkt het het stel toch te heet onder de voeten te zijn geworden. De pandeigenaren hebben meteen alle sloten vervangen. 

Runaway grooms
BN De Stem schrijft dat 't stel het ook erg bont heeft gemaakt buiten Oostenhout. Zo trouwde het stel in Rotterdam, maar de rekening van het bruiloftsfeest werd nooit betaald. In België heeft Marcel van Werkhoven nog dertig maanden gevangenisstraf openstaan voor het bedreigen van zijn schuldeisers. Bij de rechtszaak liet hij verstek gaan, maar hij tekende wel beroep aan.

Zie ook:
bronnen: Gay.nl / 112-BrabantNieuws.nl / Opgelicht.AvroTros.nl