vrijdag 3 oktober 2014

Rotterdam - Gay Fantasy | "Grootste 'Gay Dance Event' van Europa in Ahoy" ‼


In Ahoy Rotterdam gaat volgend jaar het grootste indoor gay dance event van Europa plaatsvinden, genaamd 'Gay Fantasy'. Dit werd tijdens de eerste editie van Rotterdam Pride 2014 bekend gemaakt. Het Sportpaleis van Ahoy wordt op zaterdag 18 april 2015 omgetoverd tot een fantasiewereld waar de LGBT-gemeenschap tot de vroege uurtjes kan feesten en dansen ‼   De kaartverkoop start vanavond - vrijdag 3 oktober - om 20.00 uur via Ticketmaster.

Gay Fantasy wordt een extravagant dance event met internationale uitstraling. Het entertainment kan omschreven worden als freaky en sexy. Gedurende de avond zullen de extravagante performers en performances de bezoekers van Gay Fantasy meeslepen in een wereld van saamhorig- heid, diverse ultieme "wauw"-momenten en grenzeloze fantasieën.

De DJ, gecentraliseerd in de arena, zal het kloppend hart zijn met daaromheen diverse kleinere podia. Deze worden gebruikt om een intimiteit en gevoel van saamhorigheid te creëren met het publiek ‼  Speciale acts en sexy dansers zullen er hun kunsten vertonen en geven de bezoekers een unieke beleving.

Line-up DJ's
De internationale uitstraling wordt gecreëerd door DJ's van wereldklasse en internationale artiesten. Zij zullen een mix van house- en popmuziek ten gehore brengen met harde dance beats. De line-up wordt naarmate het dance event nadert, bekend gemaakt.

Rotterdam als 'Gay Destination'
Architectuur, cultuur en een high–tech haven: het ondernemende, internationale en stoere Rotterdam heeft een fantastisch DNA voor een bruisen- de 'gay destination'. Ahoy Rotterdam en 'Gay Fantasy' dragen hieraan een steentje bij door het organiseren van een jaarlijks terugkerend, "Inter- nationaal Gay Dance Event".

Start kaartverkoop
De kaartverkoop van Gay Fantasy start vandaag - vrijdag 3 oktober - om 20.00 uur via Ticketmaster. De reguliere ticketprijs bedraagt € 42,50. Voor de voordeligere early bird tickets kan men vanaf aanstaande vrijdag terecht op www.GayFantasy.nl.
 
Zie ook:

bron: PartyFlock.nl - Karian